Payment with Payson Payment with Paypal Payment with Swish
Frakt 29 kr / Fri frakt vid köp över 400 kr / Personliga budskapssmycken

Om UJDesign

UJDesign skapar personliga budskapssmycken. Smycken med betydelsefulla texter, symboler och stenar som sprider omtanke och glädje. Där du kan bevara minnen, händelser eller som stärker och peppar dig. En present där du kan visa uppskattning och omtanke till någon i din omgivning eller till dig själv. Ett personligt smycke som gör dig unik och lämnar avtryck.

UJDesign drivs av Ulrika Jönsson som har skapat smycken sedan 2012 och har sedan några år tillbaka inriktat sig helt på budskapssmycken. UJDesign finns i Halmstad där de tillverkas för hand.

Ulrika vill skapa smycken med budskap som stärker och peppar kvinnor och tjejer att tro på sig själva. Budskap som förmedlar mod och en påminnelse att våga vara den du är och våga tro på dig själv.

Det är så mycket som grundas i självförtroendet och om du tror på dig själv stärks självförtroendet och du blir glad, positiv och då kan du även lättare uppskatta andra. Om du uppskattar andra hjälper du att lyfta den personen så de får ett stärkt självförtroende, glädje och positivitet. De i sin tur ger uppskattning till någon annan som då också får stärkt självförtroende och glädje. Det blir en positiv snöbollseffekt där glädjen och omtanken sprids!

Sprid omtanke och glädje med ditt budskap!