OM UJDESIGN

UJDesign inriktar sig på budskapstexter med olika texter och symboler. Vi vill hjälpa dig att hitta ett budskap som stärker, hyllar och förmedlar den du är eller ett smycke som visar uppskattning och omtanke till någon i din omgivning. Vi vill skapa ett personligt smycke i modern design som passar just dig eller att ge bort i present. Vi finns i Halmstad där smyckena tillverkas för hand.

 UJDesign skapades redan 2011 av, Ulrika Jönsson, efter att ha upptäckt konsten av att tillverka egna smycken. Med många olika ideer och designer startades UJDesign med ett brett sortiment av smycken.

Sedan några år tillbaka har UJDesign ändrat inriktning mot smycken med budskap. Vi tycker det är viktigt att kunna förmedla eller uttrycka sig till sin omgivning, även om det bara är genom en kort liten text i ett smycke. Tänk kombon av ett snyggt smycke som dessutom visar en extra omtanke, Du får 2 i 1!

Titta vi runt omkring oss i vår stressiga vardag ser vi många som är värda lite extra uppskattning, en omtanke eller en hyllning. Det kan vara din mamma, pappa, syster, mormor, farfar, dotter, arbetskompis eller en lärare. Personer som står dig nära eller som du möter under en kortare period i ditt liv. Vi har även många viktiga händelser eller minnen i vardagen som kan uppmärksammas och förevigas i ett budskapssmycke. 

Genom ett budkapssmycke kan du visa din omtanke till någon eller bara boostar DIG  och ingen annan!


UJDesign - enskild firma

orgnr 197112054601

registreat för F-skatt